Castigator Castigator Castigator
Sa te abonezi la newsletter
 Dacă vă înregistraţi pe portalul Gocazare,
PUTETI BENEFICIA DE DIFERITE PREMII,
şi puteţi solicita 
UN ANUNT DESPRE CELE MAI BUNE OFERTE.

 

 

    Înregistrare Acum

Parerea unei castigatoare

Parerea unei castigatoare

1 Bună ziua

Numele meu este Bardocz Katalin sunt prima câstigătoare a premiului oferit de siteul gocazare.ro,am câștigat cazarea în Hotelul Gondüző .Doresc să-mi exprim recunoștința și mulțumirea, că mi-ați oferit o asemenea ocazie, fără Dvs.nu aș fi avut posibilitate . În weekend am solicitat premiul, ne-am simțit foarte bine, personalul hotelului a fost superb, mâncărurile foarte bune și ne-a plăcut și orașul Odorheiu Secuiesc.Doresc să vă felicit pentru site, este foarte util, transparent și nu în ultimul rând  oferă premii. Doresc viață lungă site-ului!:)

Salutare

Kata


 

2 Stimati mebrii ai echipei Gocazare.ro

Anul acesta, in data de 31 Mai am primit instiintare cum ca am castigat cazare pentru 2 persoane, 2 nopti cu mic dejun  inclus la Pensiunea Kukullo din Zetea jud Harghita

 Din pacate inca nu am apucat sa scriu putin despre experienta noastra in acele 2 zile din cauza activitatilor si calatoriilor din luna August. Acum am reinceput rutina de Septembrie si nu pot sa nu scriu cateva cuvinte...

 I-am contactat pe cei de la pensiune, si am hotarat pentru ultimul weekend din luna Iulie 26-28.

 Parea putin greu de crezut ca in Romania este posibil asa ceva, putin sceptica de  "norocul" meu, am pornit impreuna cu prietenul meu vineri seara. Cand am ajuns la destinatie, am avut placuta surpriza de a cunoaste, direct la sosire proprietarul pensiunii. Un om cumsecade, cu bunavointa, ne-a intampinat cu palinca de "BUN VENIT", dupa care ne-a invitat la masa. Aveam impresia ca tot personalul pensiunii facea parte dintr-o familie mare, gata sa ne serveasca in cele mai calduroase conditii. Pensiunea este frumoasa, cu un "aer" de "acasa", inconjurata de natura superba, liniste si aer curat. O zona care merita vizitata si de la 600 km :)  Mancare foarte buna fcauta de bucatari cu experienta, cred ca erau de'ai familiei, chiar sotia proprietarului daca nu ma insel. Am inteles ca se poate merge si iarna acolo, sunt partii de ski in zona. Iar vara este locul ideal de odihna. Sunt disponibile si casute din lemn, teren de joaca, sala pentru party, si chiar bazin cu apa sarata... Tot ce-ti trebuie pentru un concediu.

      Pe aceasta cale dorim sa multumim echipei GOCAZARE pentru sansa oferita, si bineinteles, intregului prsonal al pensiunii KUKULO, care au fost atat de ospitalieri si binevoitori. Speram sa ne revedem si cu alte ocazii!

          Cu mult drag,

 

                            Claudia Nedelcu & Sandor Nagy

 
  curs valutar oferit de: curs valutar