Castigator Castigator Castigator
Sa te abonezi la newsletter
 Dacă vă înregistraţi pe portalul Gocazare,
PUTETI BENEFICIA DE DIFERITE PREMII,
şi puteţi solicita 
UN ANUNT DESPRE CELE MAI BUNE OFERTE.

 

 

    Înregistrare Acum

Stiri

 • Gocazare start

  1 Primul castigator extras in data de 31.01.2013 la Hotel Gonduzo Odorheiu Secuiesc jud.Harghita  2 persoane 2 nopti de cazare cu mic dejun tip suedez inclus.

  2 Urmatorul castigator extras in data de 28.02.2013 la Pensiunea Enikő din Cernaton jud Covasna, 4 persoane 2 nopti de cazare cu mic dejun inclus.

  3Urmatorul castigator extras in data de 31.03.2013 la Pensiunea Roma Anticadin Harman jud Brasov, 2 persoane 2 nopti de cazare cu mic dejun inclus

  4Urmatorul castigator extras in data de 31.03.2013 la Pensiunea Gyöngyvér din Sfantu Gheorghe jud Covasna, 2 persoane 2 nopti de cazare cu mic dejun inclus.

  5Urmatorul castigator extras in data de 31.03.2013 la Pensiunea Vraja Muntelui din Ariseni jud Alba, 2 persoane 2 nopti de cazare cu mic dejun inclus.

  6Urmatorul castigator extras in data de 31.03.2013 la Pensiunea Jojo din Baile Herculane jud Caras-Severin, 2 persoane 2 nopti de cazare.

  7 Urmatorul castigator extras in data de 30.04.2013 la Pensiunea Steaua Dunari din Eselnita jud Mehedinti, 2 persoane 2 nopti de cazare cu mic dejun inclus.

  8 Urmatorul castigator extras in data de 30.04.2013 la Pensiunea Casa Cristian  din Gura Humorului jud Suceava, 2 persoane 2 nopti de cazare cu mic dejun inclus.

  9 Urmatorul castigator extras in data de 30.04.2013 la Pensiunea Vándor Székely  din Racu jud Harghita, 2 persoane 2 nopti de cazare cu mic dejun inclus.

  10 Urmatorul castigator extras in data de 31.05.2013 la Pensiunea Kukullo  din Zetea jud Harghita, 2 persoane 2 nopti de cazare cu mic dejun inclus.

  11 Urmatorul castigator extras in data de 30.06.2013 la Pensiunea Olimpia din Tibod jud Harghita, 2 persoane 2 nopti de cazare cu mic dejun inclus.

  12 Urmatorul castigator extras in data de 30.06.2013 la Pensiunea Casa Severin din Sadova jud Suceava, 2 persoane 2 nopti de cazare cu mic dejun inclus.

  13 Urmatorul castigator extras in data de 30.06.2013 la Pensiunea Aseltur din Brasov jud Brasov, 2 persoane 2 nopti de cazare cu mic dejun inclus

  14 Urmatorul castigator extras in data de 30.06.2013 la Pensiunea Anna din Bixad jud Covasna, 2 persoane 2 nopti de cazare cu mic dejun inclus.

  15 Urmatorul castigator extras in data de 31.07.2013 la Pensiunea Szakacs din Arcus jud Covasna, 2 persoane 2 nopti de cazarecu mic dejun inclus.

  16 Urmatorul castigator extras in data de 31.08.2013 la Pensiunea President din Baile Herculane jud Caras-Severin, 2 persoane 2 nopti de cazare.

  17 Urmatorul castigator extras in data de 30.09.2013 la Pensiunea Rose din Pauleni Ciuc jud Harghita, 2 persoane 2 nopti de cazare.

  18 Urmatorul castigator extras in data de 30.09.2013 la Pensiunea Delta Travel din Mila 23 jud Tulcea, 2 persoane 2 nopti de cazare.

  19 Urmatorul castigator extras in data de 30.09.2013 la Pensiunea Mayumi din Moneasa jud Arad, 2 persoane 2 nopti de cazare.

  20 Urmatorul castigator extras in data de 31.10.2013 la Pensiunea Perla Brazilor din Frumosu, jud Suceava, 2 persoane 2 nopti de cazare cu mic dejun inclus.

 • Stiri noi

  Delfinariul din Constanţa va avea peste un an şi jumătate un alt aspect. Va avea cu peste 780 de locuri în plus şi va fi acoperit. 

  Consiliul Judeţean Constanţa a lansat un anunţ de participare la licitaţie pentru efectuarea unor lucrări de extindere şi acoperire  a Delfinariului din Constanţa. Proiectul este estimat la 9,8 milioane de lei şi va fi finanţat prin Programul Operaţional Regional 2007-2013. Lucrărilor urmează să se finalizeze în aproximativ un an şi jumătate, mai precis la 18 luni de la demararea lucrărilor.

  Potrivit caietului de sarcini, gradena Delfinariului va fi dotată cu 783 de locuri noi, capacitatea totală ajungând astfel la 1.348 de locuri. De asemenea, spaţiul va fi acoperit cu 1.720 de mp de panouri, acoperişul având şi porţiuni din învelitoare vitrată, care permite o iluminare naturală. Proiectul mai presupune şi extinderea spaţiilor de expunere de sub gradene, amenajarea grupurilor sanitare şi a unui spaţiu de acces pentru public, toate având o suprafaţă de peste 734 de mp.

  Delfinariul va avea pe latura de nord-est, sub noile gradene, un spaţiu de expunere de 218 mp cu evacuare spre exterior, iar pe latura de de sud-est va exista un alt spaţiu de expunere de 80 de mp unde, pe lângă activitatea ştiinţifică (expoziţii), se vor amenaja spaţii unde se vor comercializa alimente şi băuturi răcoritoare, pliante, cărţi, jucării tematice sau suveniruri.

  www.economica.net

 • Parerea unei castigatoare

  Parerea unei castigatoare

  1 Bună ziua

  Numele meu este Bardocz Katalin sunt prima câstigătoare a premiului oferit de siteul gocazare.ro,am câștigat cazarea în Hotelul Gondüző .Doresc să-mi exprim recunoștința și mulțumirea, că mi-ați oferit o asemenea ocazie, fără Dvs.nu aș fi avut posibilitate . În weekend am solicitat premiul, ne-am simțit foarte bine, personalul hotelului a fost superb, mâncărurile foarte bune și ne-a plăcut și orașul Odorheiu Secuiesc.Doresc să vă felicit pentru site, este foarte util, transparent și nu în ultimul rând  oferă premii. Doresc viață lungă site-ului!:)

  Salutare

  Kata


   

  2 Stimati mebrii ai echipei Gocazare.ro

  Anul acesta, in data de 31 Mai am primit instiintare cum ca am castigat cazare pentru 2 persoane, 2 nopti cu mic dejun  inclus la Pensiunea Kukullo din Zetea jud Harghita

   Din pacate inca nu am apucat sa scriu putin despre experienta noastra in acele 2 zile din cauza activitatilor si calatoriilor din luna August. Acum am reinceput rutina de Septembrie si nu pot sa nu scriu cateva cuvinte...

   I-am contactat pe cei de la pensiune, si am hotarat pentru ultimul weekend din luna Iulie 26-28.

   Parea putin greu de crezut ca in Romania este posibil asa ceva, putin sceptica de  "norocul" meu, am pornit impreuna cu prietenul meu vineri seara. Cand am ajuns la destinatie, am avut placuta surpriza de a cunoaste, direct la sosire proprietarul pensiunii. Un om cumsecade, cu bunavointa, ne-a intampinat cu palinca de "BUN VENIT", dupa care ne-a invitat la masa. Aveam impresia ca tot personalul pensiunii facea parte dintr-o familie mare, gata sa ne serveasca in cele mai calduroase conditii. Pensiunea este frumoasa, cu un "aer" de "acasa", inconjurata de natura superba, liniste si aer curat. O zona care merita vizitata si de la 600 km :)  Mancare foarte buna fcauta de bucatari cu experienta, cred ca erau de'ai familiei, chiar sotia proprietarului daca nu ma insel. Am inteles ca se poate merge si iarna acolo, sunt partii de ski in zona. Iar vara este locul ideal de odihna. Sunt disponibile si casute din lemn, teren de joaca, sala pentru party, si chiar bazin cu apa sarata... Tot ce-ti trebuie pentru un concediu.

        Pe aceasta cale dorim sa multumim echipei GOCAZARE pentru sansa oferita, si bineinteles, intregului prsonal al pensiunii KUKULO, care au fost atat de ospitalieri si binevoitori. Speram sa ne revedem si cu alte ocazii!

            Cu mult drag,

   

                              Claudia Nedelcu & Sandor Nagy

   
  curs valutar oferit de: curs valutar